Hoogwerker te koop

Bij KTS staat de hoogwerker te koop die u zoekt!

Bent u op zoek naar een nieuwe of, gebruikte hoogwerker?  Bij Kraan en Truckservice B.V. bent u aan het goede adres. Wij hebben voor u een hoogwerker te koop!

Hoogwerker kopen? Zoek niet verder! Klik hier en krijg direct persoonlijk advies van onze adviseur bij Kraan en Truckservice.

De autohoogwerker is uitermate geschikt voor u wanneer u op verschillende locaties op hoogte werkzaamheden moet verrichten. U kunt de autohoogwerker zelf transporteren met uw B rijbewijs.

De aanhangerhoogwerker is een gewone aanhanger waarop een hoogwerker is gebouwd. Hierdoor kunt u deze makkelijk achter uw auto meenemen naar de locatie waar u op hoogte moet werken.

De telescoophoogwerker bestaat uit verschillende uitschuifbare delen. Hierdoor kunt u gemakkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen komen. De telescoophoogwerker is ook te verkrijgen met rupsaandrijving.

De spinhoogwerker kan door de compacte vormgeving eigenlijk overal worden ingezet. De spinhoogwerker heeft een ruim zwenkbereik.

De schaarlift heeft een heel stabiel hefplatform. Dit bied de mogelijkheid om gereedschap en ander benodigd materiaal mee naar boven te nemen.

Voor al uw vragen over hoogwerkers kunt u contact opnemen met onze adviseurs.