Onderhoud en verkoop


Inmiddels is het de klanten van groot tot klein wel duidelijk dat, als er hulp nodig is, deze ook op de kortste termijn geboden wordt. KTS beschikt over diverse mobiele werkplaatsen die door het hele land, en daarbuiten, ervoor zorgen dat problemen binnen de kortste keren worden opgelost. Ze zijn uitgerust met stroomaggregaat, mogelijkheid tot slang-assemblage, lasapparatuur en de meest courante onderdelen.

Van den Berg: “Klanten vertrouwen op de kennis en zorg van onze deskundige medewerkers – echte vakmensen die in elke klus een uitdaging zien.”

“Verder kunnen alle machines in onze hal worden gerepareerd, gekeurd en met extra voorzieningen worden uitgerust. Ook de vrije hoogte van 12 meter en diverse halkranen vergemakkelijken het werk voor de medewerkers.”
Het uitbesteden van al het servicewerk aan KTS waarborgt de kwaliteit en betrouwbaarheid tijdens de levensduur van de machines. KTS is ook de ideale partner voor reparaties op locatie, bijvoorbeeld voor eindverbruikers zonder eigen monteurs.