CMC TB 260  CMC TB 260

  Max. werkhoogte 26 m
  Max. vloer hoogte 24 m
  Max. zijdelings bereik 13 m
  Werkbak maat 1,4 x 0,7 x 1,1 m
  Werkbak max. load 200 kg
  Turret rotation ± 360° (720°)
  Werkbak rotation ± 90°
  Total weight ± 3,5 t

   

  Brochure

   

  Een van CMC’s grootste technische prestaties en een ongeëvenaard buitengewone wereldrecord met 26m van werkhoogte gemonteerd op een klein chassis.

  Gebouwd met een dubbele pantograaf articulated boom en twee telescoopdelen met een voorgevormde hoge sterkte stalen structuur, zorgt voor buitengewone bereik prestaties van deze CMC-autohoogwerker. 

  Uitgerust met verticale hydraulische stempelpoten voor en verticale steunpoten gemonteerd op hydraulische horizontale telescopische balken (die handmatig of hydraulisch bediend kunnen worden), zodat deze eenheid te werken in besloten ruimten met stempels ingezet binnen het truck lichaam en laat tot 13,4m outreach zonder belasting beperkingen in het gehele werkgebied. 

  Volledig gecontroleerd door electro hydraulische bediening van MOBA en voorzien van het nieuwe en innovatieve SCS (Self Control System), werkbak bedieningselementen zijn ergonomisch en automatisch vertragen boombewegingen, om abrupt stoppen en de gewoonlijk geassocieerd oncomfortabele werking te voorkomen.

  Kortom de CMC-autohoogwerkers zijn uniek in hun klasse en worden door www.hoogwerkers.net geleverd binnen de gehele Benelux.

  Laat u verrassen door een demonstratie en bel Jan van den Berg +31 (0)6-531 14 531 om ook uw mogelijkheden te bespreken voor een autohoogwerker van CMC.